Ecosan Systems SRL © 2010-2015
Termeni si conditii

Rezervoare, fose ecologice, statii de epurare, separatoare si solutii pentru epurarea apei, acum si pe mobil. Pentru detalii scaneaza codul QR

   Acest document stabileste regulile de utilizare site-ului www.ecosan.ro. Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie.
   Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.ecosan.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.

   Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati aceste reguli. Autorii acestui site pot revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a fi la curent cu drepturile si obligatiile dvs.

   Prin termenul de "utilizator" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.ecosan.ro, indiferent de motiv, nationalitate sau locatie geografica.

   Utilizarea materialelor
   Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea www.ecosan.ro . Folosirea a informatiilor de pe site-ul www.ecosan.ro fara permisiunea scrisa si expresa a autorilor acestuia reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor (prevazut de Legea 8/1996 si/sau alte legi).

   Conditiile de utilizare a site-ului
  Site-ul www.ecosan.ro poate fi utilizat doar in scopuri legale. Orice alta modalitate de utilizare a sitului este expres interzisa de www.ecosan.ro. In mod special este interzisa obtinerea informatiilor de pe site-ul www.ecosan.ro pe alta cale decat prin accesarea paginilor web, cum ar fi incercarile de obtinere a parolelor de acces in zone neautorizate, sau executarea de coduri, programe executabile sau orice astfel de instrumente cu scopul de a accesa informatiile in moduri nepermise de structura site-ului www.ecosan.ro.

   Informatii pentru utilizatori
   In cazul in care va inregistrati pe site-ul www.ecosan.ro, vi se vor cere anumite informatii personale. Dumneavoastra sunteti obligati sa introduceti numai informatii corecte si reale si acceptati consecintele juridice ale nerespectarii acestei conditii.
   - www.ecosan.ro nu va divulga niciodata unei terte persoane informatiile continute in cererea dumneavoastra de inregistrare
   - informatiile introduse de dvs. pot fi luate in considerare la efectuarea unor statistici, respectandu-va totala anonimitate. www.ecosan.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe preferintele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc
   - asemenea oferte pot fi facute de catre www.ecosan.ro sau de catre un tert implicat.

   Informatii generale legate de utilizarea site-ului www.ecosan.ro 
   - Utilizatorul este singurul responsabil de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor sale.
   - Utilizatorul raspunde pentru utilizarea inregistrarii sale, indiferent daca utilizarea se face de el sau de o alta persoana, cu sau fara voia sa.
   - Utilizatorul se obliga sa sesizeze autorilor site-ului orice abuz privind inregistrarea sa.
   Pentru orice alte nelamuriri, va rugam sa ne contactati la office@ecosan.ro.

TERMENI SI CONDITII

aaaaaaaaaaaaiii