Ecosan Systems SRL © 2010-2015
Termeni si conditii

Rezervoare, fose ecologice, statii de epurare, separatoare si solutii pentru epurarea apei, acum si pe mobil. Pentru detalii scaneaza codul QR

Lista de produse

    Rezervoare pentru combustibili cu sistem de pompare

                System CARD

     Dispozitiv cu fiabilitate ridicata, pentru controlul si manipularea combustibilului, programabil pana la 1500 de utilizatori si cu o memorie de 1000 de alimentari.
     Posibilitatea de selectare a celei mai potrivite configuratii pentru nevoile diferitelor companii.
    Alimentarea se poate face pe un card magnetic sau pe Tag-in ISOCard.
    Descarcarea si configurarea datelor se poate face prin cablu serial, laptop sau modem GSM.

     Rezervorul este cilindric orizontal din otel carbon si este prevazut cu: sei de sustinere, talpa anti-derapaj, impamantare si buson de golire. Suprafata exterioara este grunduita iar apoi este aplicat un starat de vopsea.
     Bazin ancorat de picioarele rezervorului echipat cu: talpi de sprijin potrivit pentru amplasare pe orce tip de teren, impamantare si buson de golire. Este conceput sa i se ataseze acoperis.
     Suprafata exterioara este grunduita iar apoi este aplicat un strat de vopsea.
     Acoperis de protectie impotriva schimbarilor atmosferice, construit dintr-un cadru metalic galvanizat si o placa metalica ondulta, realizat pentru asamblarea rapida pe bazin.
     Panou cu incuietoare, ce include: motopompa cu amorsare, cu debite de 50-70-90 lt/min, sau pompa manuala cu dubla actiune cu debit de 50 lt/min, cu filtru si by-pass incorporat cu motor monofazic sau trifazic.

aaaaaaaaaaaaiii