Ecosan Systems SRL © 2010-2015
Termeni si conditii

Rezervoare, fose ecologice, statii de epurare, separatoare si solutii pentru epurarea apei, acum si pe mobil. Pentru detalii scaneaza codul QR

Lista de produse

Vezi si alte tipuri de fose septice ecologice

- BIOCROMA
- UNDERIM
- STARIM
- FOSE de mari dimensiuni (din fibra)

 Fose septice din PAFS de mari dimensiuni

    Fosele IMHOFF de la ECOSAN sunt fabricate din poliesteri armati cu fibra de sticla, sunt cilindrice, verticale sau orizontale, cu posibilitate de a detasa sedimentatorul (doar la modeleleverticale).
   Fosele IMHOFF sunt proiecate pentru amplasare subterana, sunt pietonabile, la cerere pot fi si pentru uz in zone carosabile (capac clasa A 15) si rutiere ( capac clasa B40 ). In caz de folosire ca fosa septica cu drenaj in subsol,dotarea hidrica va fi de 50 litri sedimentare - 100 -120 litri/persoana digestie.
   Timp de retentie: 24-48 h.
   In caz de folosirea ca tratament primar (decantare) intr-un sistem de epurare:dotarea hidrica va fi de 30-40 litri sedimentare -80-90 litri /persoana digestie.

   Fosa biologica de tip IMHOFF este destinata unui tratament primar. Ea exista inca din 1904 si are ca particularitate conformatia care ii permite sa efectueze doua faze de tratament: sedimentare (proces fizic) si digestie (proces biologic).
   Fosa este impartita in 2 compartimente suprapuse si interconectate hidraulic. In prima camera din partea superioara sau sedimentatorul, se capteaza efluentul, care fiind suspendat precipita gravitational catre compartimentul de desubt.
   Acest compartiment, digestor acumuleaza progresiv incarcatura organica. Aici subtantele se transforma in absenta de oxigen (faza anaerobica) in apa, gaz metan si anidrida carbonica,stabilizand namolul. 
   Fosa IMHOFF este destinata tratarii apelor negre civile, cu descarcarea in subsol sau in reteaua de canalizare; mai este folosita si ca element de pre-epurare in cazul tratamentelor secundare, cu descarcarea in emisar de suprafata.

   Fosele septice tip IMHOFF de la EcoSan asigura urmatoarele limite de epurare la iesire: reducerea incarcaturii organice de 50-60 % indepartarea solidelor sedimentabile, totale 80-90 %. Reducerea BODS (consum biochimic de oxigen) 35-40%. Reducerea solide in suspensie 60 % .
   NORMELE DE REFERINTA: aprobat prin H.G.188/2002 si mod?carile ulterioare.
   Armonizata cu normativul privind stabilirea limitelor de incarcare a apelor uzate civile la descarcarea in retelele de canalizare sau cand este posibil, deversare in subsol.
   Europa SR EN 12566 3/2006 -    Italia D.L 152/1999 -    Romania NTPA 002/2002

aaaaaaaaaaaaiii