Ecosan Systems SRL © 2010-2015
Termeni si conditii

Rezervoare, fose ecologice, statii de epurare, separatoare si solutii pentru epurarea apei, acum si pe mobil. Pentru detalii scaneaza codul QR

Lista de produse

     

     Fosa septica este un recipient, ingropat in sol, in interiorul caruia sunt deversate apele menajere produse in interiorul unei proprietati dar, atentie, nu si apa pluviala . Fosele septice ecologice sunt construite din fibra de sticla sau din polietilena. Cele mai multe fose septice au doua sau chiar mai multe compartimente interioare. In primul dintre ele face decolmatarea, adica separarea fecalelor si a reziduurilor grele. Apa intra in fosa septica avand o viteza redusa fata de cea pe care o are atunci cand paraseste vasul veceului, cada sau chiuveta.De limitarea vitezei se ocupa dispozitivul de intrare special conceput. "Trucul" acesta ajuta la evitarea repunerii in suspensie a reziduurilor minerale, prin agitarea apei reziduale.

     Reziduurile sunt supuse unei fermentatii anaerobice, in urma careia se degaja bioxid de carbon, hidrogen sulfurat si metan. Gazele rezultate urca spre suprafata lichidului si antreneaza cu ele particule de noroi care, cu timpul, vor forma o crusta in compozitia careia intra si grasimile, uleiurile si alte deseuri mai usoare decat apa. Ulterior, gazele sunt elimitate in aerul inconjurator, printr-un sistem de aerisitoare.

     Materiile solide cad pe fundul fosei, in virtutea greutatii lor. Apa menajera relativ curatata in acest prim compartiment trece in al doilea compartiment, in care se continua curatirea fluidului. Insa, nici dupa aceasta etapa apa rezultata nu este potabila- se considera ca doar in proportie de 90% ea a fost curatata de factorii nocivi. Dupa aproximativ trei zile ea va fi evacuata printr-un sistem de drenare subteran, alcatuit din nisip si pietris mediu, care functioneaza ca un filtru natural. Resturile solide adunate in primul compartiment vor fi vidanjate la un interval de timp care depinde de numarul de membri al familiei, de capacitatea fosei si chiar de... temperatura ambianta, care influenteaza reactiile anaerobe din primul recipient."
     Un material preluat de pe casamea.ro .

     Pentru preturi informative si pentru detalii suplimentare va rugam sa vizitati paginile aferente produselor.

     Pentru alte detalii folositi formularul de contact sau sunati-ne.

  FOSE SEPTICE

aaaaaaaaaaaaiii